Waar naar toe...

Falun Dafa - Kapermolen Hasselt / Domein Bokrijk

Hasselt / Genk - 18/11/19 - 30/12/19 (wekelijks)

Programma

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China bekend gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van zwembad Kapermolen te Hasselt. Iedereen is welkom om mee te doen!

Opgelet! Tijdens de zomermaanden (mei tot eind september) gaan de oefeningen door op het Wereldplein van Domein Bokrijk te Genk. Ook op maandagavond van 19u tot 20u30.

Voor meer info: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/61.50.98

Aanvang

19u00

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Kapermolen, Koning Boudewijnlaan 22, 3500 Hasselt

Bereikbaar

Te voet of met de fiets: Woon je niet zo ver van het zwembad, kom dan te voet of met de fiets.

Met de bus: Op de website van De Lijn kan je je trip minutieus plannen. Je geeft je eigen adres en de bestemming 'halte Hasselt zwembad' in en je krijgt een kant-en-klaar ‘reisschema’.

Met de auto: Bekijk op https://www.hasselt.be/nl/gratisparkeren het volledig overzicht waar je gratis of betalend kan parkeren dichtbij het centrum.

E-Mail

karin@fldf.be


© 2019 - WaarNaarToe
[1241 evenementen]