Waar naar toe...

FALUN DAFA, elke zondag, gratis meditatieles

Luik - 19/11/17 - 31/12/17 (wekelijks)

Programma

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: 'cultivatie' verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; 'praktijk' betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 09u30 tot 11u00 terecht in Parc De La Boverie te Luik. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Aanvang

09u30 tot 11u00

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Parc De La Boverie, LUIK

Bereikbaar

Neem afslag 35-Avroy richting Avroy/Laveu.
Ga verder op de Jardin Jean-Bernard Lejeune/N607. Neem de N617 naar de Allée Frédéric Chopin.

Extra info


Degenen die geïnteresseerd zijn om de beoefening te leren worden aangemoedigd om http://www.falundafa.org/ te bezoeken, waar men de boeken van Falun Gong en video-instructie van de oefeningen kan vinden.

E-Mail

nick@fldf.be


© 2017 - WaarNaarToe
[2100 evenementen]