Waar naar toe...

Falun Dafa - Meditatie

Sint-Truiden - 23/3/19 - 26/12/20 (wekelijks)

Programma

Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie.

Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdagvoormiddag vanaf 09u00 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden
(nabij de ingang aan de St-Trudostraat). Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Aanvang

09u00 tot 10u30

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Sint-Truiden, Stadspark

Bereikbaar

Via Diestersteenweg, Parkstraat, Abdijstraat, St-Trudostraat.
Gemakkelijk bereikbaar vanaf het station, maar ook vanop de Grote Markt.

Extra info

Degenen die geïnteresseerd zijn om de beoefening te leren worden aangemoedigd om http://www.falundafa.org/ te bezoeken, waar men de boeken en geschriften van Falun Dafa en video-instructie van de oefeningen kan vinden.

Voor meer info: Johan Bijnens 0473/457.924


© 2019 - WaarNaarToe
[1695 evenementen]