Waar naar toe...

Falun Dafa: Elke zondag, Citadelpark Gent

Gent - 19/11/17 - 31/12/17 (wekelijks)

Programma

Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, en in de tekst voor beginners, Falun Gong, allebei geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi. Ook essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 10u30 tot 12u00 terecht in het Citadelpark te Gent. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Aanvang

10u30 tot 12u00

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Citadelpark, Koning Leopold II-laan, 9000 Gent

Bereikbaar

*Via station Gent Sint-Pieters is het ca. 10 min. te voet door het Citadelpark. Bij het buitenkomen van het station langs de hoofdingang, sla je de Koningin Astridlaan in. Daarna steek je de Kortrijksesteenweg over om zo tot het Citadelpark te lopen.
*Het Citadelpark is vlot bereikbaar met de auto dankzij de ligging dicht bij de Charles de Kerchovelaan en de drukke verkeersaders E17 en de E40.


Extra info

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.


© 2017 - WaarNaarToe
[2100 evenementen]