Waar naar toe...

Ferm Tenten Fuif w/ DJ FRANK | Partyshakerz

Lummen - 7/4/18 - 8/4/18

Programma

De Ferm Tenten Fuif is een jaarlijks evenement van KSA en Chiro Lummen dat traditioneel doorgaat in het middelste weekend van de paasvakantie.

De fuif vindt plaats in een verwarmde en gevloerde tent aan de Ringlaan in Lummen. Naar goede gewoonte starten we omstreeks 21u00 en trekken we de stekker eruit om 04u00. Er rijden GRATIS bussen gedurende de hele fuif (zie www.fermtentenfuif.be).

Ook dit jaar kan je de inkomkaarten weer in voorverkoop verkrijgen. Je betaalt 5 euro in voorverkoop en 7 euro aan de kassa. Ook is er de mogelijkheid om online tickets te kopen. (https://fermtentenfuif.eventsquare.co/nl/r5rvfxqyvwlx)

Ferm Tenten Fuif 2018 is al aan zijn 26ste editie (!) toe en zal ongetwijfeld weer een onvergetelijke nacht worden. Doe dus zeker je beste dansschoenen aan, want deze editie zal een knaller van formaat worden! Iedereen is welkom om mee te genieten van de pompende beats, spectaculaire lichtshow en tal van andere special acts.

Bier en frisdrank zullen rijkelijk vloeien aan onze meterslange togen, waar u een vlotte bediening kan verwachten. Aan onze thematisch ingeklede cocktailbar kan u bovendien genieten van de lekkerste cocktails van heel het westelijk halfrond. Ook zal er vestiaire aanwezig zijn.

Aanvang

21u00

Inkom

Vvk: €5, Kassa: €7

Locatie/Adres

Ringlaan Lummen


© 2018 - WaarNaarToe
[2330 evenementen]