Waar naar toe...

Gratis Meditatielessen, Koning Albertpark, Antwerpen

Antwerpen - 9/12/18 - 16/12/18 (wekelijks)

Programma

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige cultivatiemethode die eeuwenlang alleen werd doorgegeven van meester op leerling. In 1992 werd het met succes geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen zo geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je langsgaan bij een oefenplaats in jouw buurt. Wereldwijd worden alle oefenplaatsen georganiseerd door lokale vrijwilligers. Ook in Antwerpen en Mechelen kan je geheel gratis en vrijblijvend kennis maken met Falun Dafa.

Koning Albertpark Antwerpen: elke eerste en derde zondag om 10u

Vrijbroekpark Mechelen: elke tweede en vierde zaterdag om 8u30

Voor meer info en een seintje vooraf: filip_d@fldf.be of 0486/973506

Aanvang

10u - 11u30

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Koning Albertpark Koningin Elisabethlei 22 2018 Antwerpen

Bereikbaar

Openbaar park op de zuidgrens van Antwerpen, met een driehoekige plattegrond begrensd door Mechelsesteenweg, Prins Albertlei en Koning Elisabethlei.

Extra info

Opgelet !! Alleen op de eerste en derde zondag van de maand zijn er oefenlessen in het Koning Albertpark te Antwerpen (van 10u tot 11u30)

Op de tweede en vierde zaterdag van de maand gaan de oefenlessen door in het Vrijbroekpark te Mechelen (van 8u30 tot 10u)


© 2018 - WaarNaarToe
[1643 evenementen]