Waar naar toe...

HEIMATKONZERT

Pittem - 21/3/20

Programma

Naar jaarlijkse gewoonte zal ook dit “Heimatkonzert” in de typisch “Alpenländische” stijl worden ingekleed. Om het plaatje zo compleet mogelijk te maken en de sfeer te optimaliseren, wordt de zaal omgetoverd in een gezellige “Almhütte”. En of dit alles nog niet genoeg is wordt ook nog aan de inwendige mens gedacht. Bij een glaasje, al dan niet alcoholisch, zal men kunnen genieten van een lekkere braadworst.
Het belangrijkste evenwel blijft de muziek. In de Böhmische en Egerländer - stijl behoort de Stimmungskapelle “Die Original Dorfmusikanten” al enkele jaren tot de brede Europese top in hun klasse en daar willen ze nog een tijdje vertoeven. Intense wekelijkse repetities vormen dan ook de basis van dit succes. Ook dit jaar hebben de muzikanten zich maandenlang gebogen over een gloednieuw programma voor het komende concert.
“Ik ben ervan overtuigd dat dit concert misschien wel het beste en meest vernieuwende zal worden van de afgelopen jaren. De muzikanten zijn alvast perfect voorbereid en staan te popelen om hun kunnen te mogen demonstreren.” aldus Kapelmeister Jacky De Muynck.
Het programma zelf is een mix van voornamelijk marsen, walsen en polka’s met hier en daar toch wel wat verrassingen. Dit allemaal in combinatie met meeslepende en ‘pakkende’ melodieën wordt het dus terug muzikaal smullen.
Inkom : 10 euro Kinderen onder 12 jaar: gratis
Kaarten:
 bij alle muzikanten
 reserveren: tel. 0498-04.45.04
 via de website van Die Original Dorfmusikanten:
Surf naar www.musikanten.be klikt op de tab “Tickets” en vul alle benodigde velden in. Je zal een mail ontvangen met daarop het aantal aangevraagde kaarten en een uitnodiging om de te betalen som over te schrijven op de rekening van “Die Original Dorfmusikanten”. De kaarten worden (op naam) voor jou klaargelegd aan de inkom.

Gelegenheidsadres:
Zaal de Fontein, Fonteinestraat 22 8740 Pittem

Aanvang

20:00 uur

Inkom

volwassenen: 10 euro kinderen: < 12 jaar: gratis

Locatie/Adres

Fonteinestraat 22 8740 Pittem

Extra info

Reserveren: online of tel: 0498 044504


© 2020 - WaarNaarToe
[1089 evenementen]