Waar naar toe...

Gratis meditatie workshops (Falun Gong) - Mechelen

Mechelen - 25/11/17 - 23/12/17 (wekelijks)

Programma

Falun Gong (Falun Dafa) is een traditionele cultivatiemethode voor het perfectioneren van lichaam en geest. Falun Gong omvat vier staande Qigong oefeningen, een meditatie en een diepgaande leer – online beschikbaar in de boeken 'Falun Gong' en 'Zhuan Falun'. De Falun Dafa oefeningen en meditatie vinden plaats elke 2de en 4de zaterdag van de maand in het Vrijbroekpark te Mechelen.

Falun Gong (Falun Dafa) is een cultivatiewijze voor lichaam en geest, die is gebaseerd op oude Chinese tradities van gezondheid en zelfverbetering. Het perfectioneren van lichaam en geest wordt ook wel cultivatie genoemd.

De universele principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid (in het Chinees, Zhen, Shan, Ren) vormen de kern van Falun Dafa en beoefenaars nemen deze als leidraad voor hun dagelijks leven en beoefening.

Falun Dafa kent vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden, eenvoudig te leren en vormen een unieke en effectieve weg naar de verbetering van iemands fysieke en mentale gezondheid.

Voor meer info Filip Delanoy: 0486 97 35 06 of filip_d@fldf.be

Aanvang

8u30 tot 10u

Inkom

Gratis

Locatie/Adres

Vrijbroekpark, Hombeeksesteenweg 264, 2800 Mechelen

Bereikbaar

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station neemt men stadsautobus 2 tot de halte Vrijbroekpark, ofwel stapt men zeer dicht bij de bestemming aan de halte Fortuinstraat op de Hombeeksesteenweg af van bus 288 (Mechelen - Londerzeel) of bus 289 (Mechelen - Breendonk).

Met de auto
Ter hoogte van de Brusselpoort verlaat men de Kleine Ring, weg van het stadscentrum. Van de nabije Plaisancebrug over de Vaart, in plaats van linksdraaiend de baan te volgen, rijdt men nagenoeg rechtdoor de Ridder Dessainlaan op, die naar de hoofdinrit van het Vrijbroekpark leidt.

Extra info

!! De oefenlessen in het Vrijbroekpark gaan alleen door op de tweede en vierde zaterdag van de maand, om 8u30.

!! Ook kan u op de eerste en derde zondag van de maand, van 10u tot 11u30, terecht in het Koning Albertpark te Antwerpen.


© 2017 - WaarNaarToe
[2086 evenementen]