Waar naar toe...

Internationaal Opel-Treffen, 2018

Dronten - 22/4/18

Programma

Op zondag 22 april 2018 is er weer veel Opel-plezier met de mooiste Opels, van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia. Daarnaast is er live-muziek, goede catering, een kinderspeelhoek en een grote onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Deelnemers en bezoekers komen vanuit heel Nederland maar ook veel andere landen zoals Engeland, Ierland, Duitsland & België. Vorige edities hebben ruim 800 mensen het Internationaal Opel-Treffen bezocht en dit jaar verwachten wij nóg meer deelnemers en bezoekers!! Dit evenement biedt bedrijven in de autobranche de perfecte mogelijkheid om hun producten en/of diensten aan een groot en breed, internationaal publiek te presenteren!!

Het Opel-Teffen is interessant voor iedereen die iets met auto’s heeft. Dus bent u Opel-dealer, restaurateur, garagebedrijf, automaterialenbedrijf of verkoopt u banden, poetsmiddelen, modelauto’s, tuning-delen of andere auto gerelateerde producten en diensten, dan is dit evenement een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren.

Koop snel je entree tickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2018 via de website! Wees er snel bij voor de allerbeste plekken en gebruik je online voordeel, entreekaarten voor slechts € 6,00 per persoon!

Aanvang

10:00

Inkom

Dronten

Locatie/Adres

Pioniersweg 19, 8251 KS, Dronten. NEDERLAND

Bereikbaar

Pioniersweg 19, 8251 KS, Dronten. NEDERLAND

Extra info

Entreetickets zijn op 22 april 2018 ook aan de kassa te koop, dan zijn de entreeprijzen € 15,00 per persoon. Maak dus gebruik van je online voordeel en bestel de entreetickets tijdig via de website!


© 2018 - WaarNaarToe
[2294 evenementen]