Waar naar toe...

Bio-energetica reeks van 10 lessen

Oostakker - 21/11/17 - 12/12/17 (wekelijks)

Programma

In de reeks gaan we de dynamiek tussen lichaam en geest verkennen of hoe deze eigenlijk samen één geheel vormen. Door middel van (vrij actieve) oefeningen gaan we de spanningen in ons lichaam opsporen en leren voelen hoe die gelinkt zijn aan vastgezette emoties en vaste patronen in onze geest. Door middel van dans en beweging en het gebruik van onze adem en stem gaan we die spanningen wat losser maken zodat er weer ruimte ontstaat om je eigen energie en levensvreugde te laten stromen. De meer actievere stukken worden afgewisseld met momenten van introspectie, voelen en laten doorwerken. De oefeningen komen uit de bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen, aangevuld met mijn persoonlijke ervaring met lichaamswerk van de voorbije 15 jaar.

Aanvang

20u15

Inkom

200 Euro / 10 lessen

Locatie/Adres

Danscollege Goedleven, Goedlevenstraat 76

Extra info

Op dinsdag 3 oktober start er een wekelijkse reeks van 10 lessen, telkens op dinsdag van 20u15 tot 22u15 in Danscollege Goedleven waarbij we een veilige groepsdynamiek gaan creëren waarin we kunnen leren loslaten, voelen en alles toelaten wat zich vanuit ons lichamelijke gewaar zijn aandient.

- Wil jij graag wat meer geaard zijn en steviger in je schoenen ( of benen) staan?
- Wil jij je graag wat meer aanwezig voelen?
- Wil je graag wat meer uit je hoofd komen?
- Wil jij goed contact kunnen maken met je eigen energie?
- Wil jij graag wat spanning in je lichaam leren loslaten?

Als het antwoord op één of meer van deze vragen, ja is, dan is bio-energetica zeker iets voor jou. Bio-energetica is heel effectief voor zij die het moeilijk hebben met meditatie en yoga omdat ze te veel in hun hoofd blijven zitten. Deze actievere methode mobiliseert het lichaam en de energie waarna het veel makkelijker is om naar binnen te keren en te gaan voelen.

De prijs voor de reeks is 200 Euro voor de 10 lessen. Enkel op 31/10 ( herfstvakantie) is er geen les. Instappen kan tot de 3de les op 17 oktober ( mochten er nog plaatsjes over zijn want er zijn nu al verschillende inschrijvingen).


© 2017 - WaarNaarToe
[2100 evenementen]