Waar naar toe...

Kennismakingsclinic Extreme Cowboy Racing

Peer - 18/3/18

Programma

Extreme Cowboy Racing
3de locatie Vlaanderen voor nieuwe paardensport

Voor België wordt Domein Panhof (Peer) de 3de locatie waar cursussen, clinics & wedstrijden plaats gaan vinden van een nieuwe paardensport ‘Extreme Cowboy Race’.Onze locatie is zeer geschikt vanwege de gunstige ligging tov oostelijk deel van België en Nederland, waar deze sport nog helemaal onbekend is.

Extreme Cowboy Racing is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid, oorspronkelijk was de Extreme Cowboy Race een wedstrijd op basis van alles wat een cowboy en zijn paard, in het werk dat ze deden in de ranch, konden meemaken. Een aantal oefeningen kunnen onder meer een brug, een poort, een sprong, een waterhindernis, een passagier meenemen en cavalleti’s zijn.

Wil je graag kennismaken met deze nieuwe paardensport?
Vandaag, is dit een veilige en gecodificeerde discipline die een belangrijk aspect bevat: ... FUN. Het heeft het grote voordeel dat het toegankelijk is voor alle ruiters, ongeacht hun niveau en leeftijd.
Deze sport is open voor alle rassen van paarden en ook voor elke tak van de ruitersport. Dat wil zeggen dat elke ruiter in zijn eigen uniform mag deelnemen aan vriendschappelijke wedstrijden.

Aanvang

9u00

Inkom

€125,-

Locatie/Adres

Domein Panhof Panhovenstraat 5 3990 Peer

Extra info

BEXCA
De Belgian Extreme Cowboy Race Association BEXCA, is de officiële instantie die door de EXCA (American Federation) verantwoordelijk is voor de organisatie van alle evenementen in België.
website http://bexca.be/


© 2018 - WaarNaarToe
[2317 evenementen]