Waar naar toe...

Festival Spiegels van de Ziel

2000 Antwerpen - 18/10/18 - 21/10/18

Programma

Welkom op het 7de festival ‘Spiegels van de Ziel’, dat kadert in de ‘Werelddag van verzet tegen armoede en sociale uitsluiting’.

Spelers en muzikanten van Tutti Fratelli openen het festival door te zingen door de open ramen van ons gebouw. Ze laten de straatstenen trillen en beven en manen aan tot vreugde in het samenzijn. Verder nodigt Tutti Fratelli tijdens dit vierdaagse festival artiesten en zielsverwanten uit die hun maatschappelijk engagement niet uit de weg gaan. Zij brengen schoonheid in de beperking.

Schuif dus mee aan voor een bordje uit de authentieke Syrische keuken, voor u geserveerd door Syrische vrouwen die enkele jaren geleden hun land ontvluchtten. Nestel u in één van onze rode klapstoelen voor een kortfilm van jonge makelij. Spits uw oren voor A School Called Tribe, de poëten van vandaag. Werp een blik op het werk van Philip Aguirre y Otegui, dat een kruisbestuiving is tussen de schoonheid van kunst en het menselijke leed. Laat je onderdompelen in de literaire wonderen van Els Moors, Dichter des Vaderlands. En wees ontroerd door jongeren die artistiek werk maken dat door het reguliere circuit niet wordt opgepikt. Want we hernemen de eerste jongerenvoorstelling van Tutti Fratelli: CTRL+ESC. Als afsluiter brengt Raymond van het Groenewoud een uniek concert.

Het volledige programma van het festival is te vinden op www.tuttifratelli.be

Aanvang

20u00

Inkom

10€

Locatie/Adres

Tutti Fratelli, Lange Gasthuisstraat 26, 2000 Antwerpen


© 2018 - WaarNaarToe
[1853 evenementen]