Waar naar toe...

Meet McGuider [Gratis kennismakingsspel voor leerkrachten]

Antwerpen - 14/3/18

Programma

Event exclusief voor leerkrachten secundair onderwijs

Meet McGuider!
******************
Al eens gedacht aan een interactief stadsspel als originele schooluitstap? Een leuke activiteit die de nodige sérieux heeft, maar tegelijk ook een hoog fun gehalte bezit? Dan is McGuider ongetwijfeld wat je zoekt!

Kom naar onze kennismakingsevents in Antwerpen, Gent of Leuven. Beleef zelf het McGuider stadsspel en ontdek of het spel geschikt is als klasuitstap met jouw leerlingen!

Je kan het kennismakingsspel vrij starten om:
• 13u
• 13u30
• 14u
• 14u30
• 15u

Het spel duurt zo'n 2u30 en wordt afgerond met een gezellige babbel en een drankje. Het laatste spel zal eindigen om 17u30.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Zet je op aanwezig op dit event. Vergeet echter niet jouw lerarenkaart mee te brengen om gratis te kunnen deelnemen.


Maar wie is nu precies McGuider?
***************************************
McGuider is een interactief stadsspel geschikt voor leerlingen vanaf 13 jaar. Onze komische virtuele stadsgids McGuider stuurt de leerlingen op avontuur met een gps-smartphone en een missie. Zo komen de leerlingen langs allerlei historische en minder bekende plekjes in de stad, waar ze uitdagende vragen, originele raadsels en ludieke foto- en video-opdrachten voorgeschoteld krijgen. Creativiteit is noodzakelijk om McGuiders uitdagingen tot een goed einde te brengen. Het online album vol actiefoto’s levert bewijs van de originele klasuitstap!
Het spel kan gespeeld worden in het Nederlands, Frans, Engels of een combinatie van talen.


Heb je nog vragen over McGuider of onze kennismakingsevents? Stuur gerust een mailtje naar info@geoteam.be.

Aanvang

13u

Inkom

€0

Locatie/Adres

Groenplaats, Antwerpen


© 2018 - WaarNaarToe
[2318 evenementen]