Waar naar toe...

Cursus: Digitale Fotografie

Willebroek - 7/9/17 - 25/1/18

Programma

Start op donderdag 7 september 2017
Om 13u00 (tot 16u20)
60 Lesuren – telkens op donderdagnamiddag
Van 13u tot 16u20
98 euro (90 euro inschrijving, 8 euro kopieerkosten)

Wil je betere foto’s leren maken met je digitale camera? Dan is deze module precies wat je zoekt! Je leert je fototoestel van binnen en van buiten kennen zodat je precies weet wat te doen. Begrippen als belichting, ISO- waarde, witbalans en invulflits hebben binnenkort geen enkel geheim meer voor je.
Uiteraard tonen we je ook hoe je foto’s van je camera overbrengt naar de computer en hoe je die het best organiseert. We gaan echter veel verder dan de puur technische kant van de zaak. Om betere foto’s te kunnen maken, moet je anders – met het oog van een fotograaf! - naar de wereld leren kijken. Hoe bouw je een goede compositie op met de lijnen en vormen die je om je heen ziet? Als snel heb je de taal van de fotografie onder de knie, en kan je een boeiend verhaal vertellen met de camera. Met tal van foto-uitstappen en praktische oefeningen helpen we je op weg. In de klas wordt regelmatig tijd uitgetrokken om jouw foto’s te bespreken.
In deze module maak je kennis met enkele eenvoudige correctietechnieken in het gratis beeldbewerkingsprogramma Faststone die je beelden er alvast een stuk beter zullen laten uitzien.

Voor deze cursus is geen enkele voorkennis nodig. Je dient wel in het bezit te zijn van een digitale compactcamera, hybride camera of spiegelreflex.

Aanvang

13u00

Inkom

98 euro

Locatie/Adres

Plazarama, Overwinningsstraat 133 te 2830 Willebroek


© 2018 - WaarNaarToe
[2003 evenementen]