Waar naar toe...

Comedy at M-café: Raf Coppens

Leuven - 2/12/17

Programma

Na drie succesvolle jaren in Brussel kan een grootstad als Leuven niet achterblijven. Een Rock & Roll comedypodium, waar alles kan en alles mag, in combinatie met alternatieve streek- en wereldbieren, geselecteerd door biersommelier Jurgen, is exact wat de stad nodig heeft. Verwacht een mix van nieuw talent en gevestigde waarden die in een gezellige setting nieuw comedymateriaal komen testen.

Onze maandelijkse locatie, het M-Café, bevindt zich in Museum M en heeft een uitgebreide eetkaart. Eten en lachen op dezelfde locatie! Zo moet je je niet haasten tussen het etentje en de show.

Check ook even onze parkeertips op de website en je bent klaar voor een perfect avondje uit zonder zorgen.

Tickets en info op WWW.COMEDYLEUVEN.BE
Start 20u - inkom 7€ - Vol=Vol

line up:

Raf Coppens:
De eerste editie is in handen van de Godfather van de Vlaamse comedy. We kunnen het niet genoeg zeggen: “Raf Live is een machine!!!”. Met een stevig arsenaal aan oneliners heeft Raf de reputatie opgebouwd één van de sterkste live comedians te zijn.

Manu Moreau:
Begin dit jaar stond Manu in alle kranten, even in de Begijnenstraat en vervolgens op een TED-talk podium. Een comedian met een scherp arsenaal aan jokes, uitgesproken mening en de microfoon op de juiste plaats.

Patrick Van Den Kieboom:
Patrick heeft tonnen ervaring en is aan een stevige opmars in Nederland bezig. Tijd om hem in Leuven te zien voor je naar Amsterdam moet.

Nathan Hallemans:
Nathan zat in de (halve) finale van toonaangevende wedstrijden zoals de Culture Comedy Award en de Lunatic Comedy Award. Maar belangrijker, wij zijn al jaren fan!

Aanvang

20u

Inkom

7€

Locatie/Adres

savoyestraat 10 3000 leuven

Bereikbaar

alle parking info op www.comedyleuven.be

Extra info


© 2017 - WaarNaarToe
[2080 evenementen]