Waar naar toe...

30 Jaar Belgian New Beat

Gent - 24/3/18 - 25/3/18

Programma

Phil Watts (Boccaccio)
Olivier Pieters (Boccaccio)
Mo & Benoeli (Fifty Five)
Maurice Engelen ( Praga Khan)

Aanvang

22u00

Inkom

19€ in vvk

Locatie/Adres

Vooruit

Extra info

Een boek, een 4 dubbele CD-box en een jaar vol party´s naar aanleiding van 30 jaar new beat met als eerste stop, de Gentse Vooruit op zaterdag, 24 maart. To the rock, to the Beat!


De hele geschiedenis over new beat, zijn bijhorende dans en de mode worden eindelijk onthuld in het Belgian New Beat boek, vanaf 24 maart verkrijgbaar in de meeste Belgische boekenwinkels. Auteur Kristof Vandenhende neemt je in dit allesomvattend naslagwerk mee naar het prille begin van het muzikale new beat verhaal en vertelt alles over de discotheken, dj´s, platenwinkels en hun platen. Platenlabel NEWS zorgt voor de originele Belgian New Beat CD compilatie. De tracks op deze verzamelaar zijn minstens 30 jaar oud en meestal niet op CD verschenen.

Het Belgian New Beat boek én de CD worden op zaterdag 24 maart 2018 officiëel voorgesteld in de Vooruit te Gent.

De concertzaal zal later op de avond omgetoverd worden tot een heuse Belgian New Beat danstempel met dj´s Phil Watts (Boccaccio), Olivier Pieters (Boccaccio), Mo & Benoeli (Fifty Five) en Maurice Engelen ( Praga Khan) achter de draaitafels.

Een wervelende lichtshow, dansers en de typerende trage beats zorgen die nacht voor een herbeleving van de decadente sfeer van 1988. Alsof New Beat nooit is weggeweest!


© 2018 - WaarNaarToe
[2317 evenementen]