Waar naar toe...

Golf iet voor u? Natuurlijk !

Mol - 1/10/17 - 26/11/17

Programma

Er zijn niet veel sporten die je zo lang kunt beoefen als golf en waarmee je op elke leeftijd nog kunt beginnen. Bij golf ben je nooit te oud om te leren. Een plaats waar dat prima kan is op de Kempense Golf Club in Mol-Rauw.

Bent u benieuwd of de golfsport iets voor u is? Of bent u op zoek naar een origineel cadeau voor elke gelegenheid? Informeer dan naar snel naar het Golf Stappenplan: een speciaal lespakket voor beginners waarmee snel en tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis gemaakt kan worden met de golfsport en waarin onder deskundige begeleiding het basis diploma voor golfers behaald kan worden.

Het Golf stappenplan is een all-in programma dat wordt gegeven in sociale groepslessen onder leiding van een erkende PGA professional. Het programma bevat in totaal ruim tien uur les: 3 lessen van 1,5 uur op de driving range en putting green en daarnaast gaat u 3 maal 2 uur de golfbaan op om direct baanervaring op te doen. Aan het eind van de lessen kunt u op de club zowel het theoretisch als praktische golfexamen afleggen. Mits het behalen van positieve resultaten geeft dit zogenaamde golfvaardigheidsbewijs u toegang tot de meeste golfbanen in Europa.

Aanvang

11:00

Inkom

295 EUR pp voor het totaal lespakket

Locatie/Adres

Kiezelweg 78

Bereikbaar

https://www.google.be/maps/search/Kiezelweg+78/@51.0860013,5.045242,11z/data=!3m1!4b1

Extra info

Al het noodzakelijke materiaal krijgt u gedurende het Golf Stappenplan gratis ter beschikking tijdens de lesuren. Bovendien mag u gedurende de lesperiode onbeperkt en gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten (driving range en putting green).

Het volledige Golf Stappenplan kost slechts € 295 per persoon en de formule wordt het ganse jaar door herhaald. Voor inschrijving en meer informatie over de exacte data mailt u naar jasmien.vanbaelen@kempensegolf.be


© 2017 - WaarNaarToe
[2118 evenementen]